Uppgradering Holy Fire II-III, workshop

För dig som vill nå nya dimensioner med hjälp av Reikienergin
27 januari kl. 09.00-13.00 håller vi Workshop i Holy Fire II-III

Du som är Usui/Holy Fire ART/Master eller Holy Fire Karuna Reiki Master och vill arbeta med Reikienergin på ett modernt och mer tillgängligt sätt är varmt välkommen!

En av skillnaderna mellan traditionell Usui Reiki och Holy Fire II Reiki är att initieringarna förändrats. Istället för handpositioner och Japanska ritualer så sker initieringen via guidade upplevelsemeditationer som kallas placeringar och tändningar.
Tanken är att varje elev, på ett individuellt plan, ska vägledas av Holy Fire. Energin går direkt till eleven, istället för genom läraren och kräver heller ingen speciell ritual. Holy Fire energin kommer att arbeta på många olika nivåer och anpassar sig till elevens individuella behov.

Vår intention är att dela detta enkla, okomplicerade sätt att arbeta med Reikienergin, så att fler kan hålla i utbildningar och träffar. Ju fler vi är som sprider Reikins sätt att hitta balans i vardagen, desto bättre blir det för vårt samhälle.

Samtidigt som du lär dig hur du kan förenkla och fördjupa upplevelsen av dina egna utbildningar/träffar så får du också en möjlighet till personlig och andlig utveckling. Energierna och teknikerna vi jobbar med ger läkning och helande på en djup nivå. De är kraftfulla men enkla att lära.

Under 4 timmar går vi igenom

 • Historien om Holy Fire Reiki
  • Hur du ger placeringar för etapp I&II, ART och Master
  • Senaste nytt från Usuis sätt att lära ut i syfte att utveckla ens egen förmåga till kontakt med den högre intelligensen och inre kärnan
  • Konkret beskrivning på hur du kan arbeta med våra olika medvetandenivåer
  • Få kunskap och förklaring på hur placeringarna ersätter initieringarna i de olika stegen
  • Upplevelse av Helande i Livets flod
  • Genomgång av samtliga placeringar och tändningar
  • Genomgång av senaste kompendiet Usui/Holy Fire II Reikimaster-manual
 • Pris: 1.250 kr. I priset ingår Usui/Holy Fire II Reikimaster-manual, kaffe/te, frukt.
  När du betalt in beloppet kommer manualen att skickas hem till dig med sidorna du behöver läsa innan workshopen. Det kommer ge dig en förförståelse för det som kommer ske då vi ses.
  Swisha kursavgiften till 123 583 11 69 senast 11 januari. Meddela namn och kurs.
  Varmt välkommen!
  Anki och Jens
  Usui Reiki Master Holy Fire II