Blogg

Ordförande har ordet - nyhetsbrev

Web Master - Monday, January 27, 2020

Ordförande har ordet

God fortsättning på det nya året önskar jag således alla medlemmar och tack för året som gått som var ett år där vi deltog på hälsomässor och som vi utvecklar till att vara på mässor runt om i landet under året som kommer. Året då vi i nyhetsbrev informerade om hur ni går tillväga för att starta eget företag och som fortsätter under detta år. Året där vi såg att intresset för Reiki ökar och där en indikator är att vi får nya medlemmar i facebookgruppen. Året där antalet nya Reikigrupper startat och som kommer att bli ännu fler under 2020. Året där förbundet var på äldreboende och gav Reiki.

Mycket att vara glad över.

Tack för ordet.

Årsmötet

Var med och påverka genom att skriva motioner till årsmötet om vad du tycker att Reikiförbundet ska jobba med. Maila till ordforande@reikiforbundet.se senast den 21 mars.

Valberedningen info@dragonflyutveckling.se är också tacksam för nomineringar. Hör av dig om du själv vill eller vet någon annan som kan/vill ha något uppdrag i styrelsen.

Post has no comments.
Post a Comment