Blogg

Maritas Strålande Energier / Skärgårdsfesten på Kållandsö

Web Master - Wednesday, December 19, 2018

Ca: 2 mil utanför Lidköping ligger en liten naturskön ö i Vänerns södra skärgård, den heter Kållandsö. Där bor jag Marita som har ”Maritas Strålande Energier” Reiki och Kristallhealing. Varje år så har vi något som kallas Skärgårdsfesten, alla som är egenföretagare här ute på ”Öna” får vara med och delta i detta. Det hela går ut på att vem som helst kan komma och hälsa på hos oss företagare och prova, smaka eller köpa något billigt beroende på vad vi har för verksamhet. Eventet håller på i två dagar lördag och söndag mellan 10,00-16,00. Detta var första året som jag var med, mitt erbjudande var att vem som ville kunde få komma och prova Reiki gratis i ca:10 – 15 minuter eller kanske köpa en helande sten.

Jag bad mina vänner Karina och Saga att vara med så de kunde sköta stenarna och kristallerna om det mot all förmodan skulle komma någon som ville prova Reiki och någon som ville köpa sten samtidigt. Lördagen kom och vi öppnade dörrarna, till min förvåning stod det redan folk och väntade på att få komma in och de ville prova Reiki,wow vad kul tänkte jag och vi körde igång.

Sen höll det på hela dagen, det kom nya hela tiden och alla ville prova Reiki, de köade för att få prova. Jag var fast vid min bänk och kom inte därifrån förrän klockan 16,30 på lördag eftermiddag då vi äntligen fick i oss lite mat. Söndag klockan 10,00 öppnade vi upp och där stod det folk igen och väntade på att få komma in och prova Reiki, det visade sig att de hade varit hos mig dagen innan men orkade inte vänta, så att de ändå kom tillbaka är helt fantastiskt.

Tillbaka till bänken, en strid ström av människor i alla åldrar kom och ville prova även denna dag. Hur många var det som provade då? Jag vet faktiskt inte, vi tappade räkningen redan efter halva lördagen. Det jag vet är att det blev en succé, det var väldigt roligt och helt fantastiskt att det kom så många. Stenar och kristaller fick vi också sålt lite medan de väntade på sin tur.

De flesta som kom hade hört talas om Reiki men visste inte riktigt vad det handlade om, därför kom de och provade. Det är ett bra tecken som visar att människorna blir mer medvetna om de alternativa metoderna och söker sig dit. Så nu har jag sått lite Reiki frön och hoppas att det växer till en tanke eller längtan att få ta emot mer. Med mer Reiki till folket så BLIR det en bättre värld.

Strålande energier till er alla // Marita

Comments
Post has no comments.
Post a Comment
Captcha Image

Trackback Link
http://www.reikiforbundet.se/BlogRetrieve.aspx?BlogID=16365&PostID=808447&A=Trackback
Trackbacks
Post has no trackbacks.