Blogg

Massiv ökning av antalet medlemmar

Web Master - Friday, January 04, 2019

Förbundet har fått 31! (trettioen!) nya betalande medlemmar i på två månader! Vi i styrelsen är mycket glada över ert engagemang! Det är tillsammans som vi får styrka och stärker Reikins naturliga plats i samhället. Nu välkomnar vi våren 2019 och ser framemot både årsmötet i Göteborg och Harmonimässan. //Styrelsen

Julbrev 2018

Web Master - Friday, January 04, 2019

Året går mot sitt slut och vi kan se tillbaka på många fina Reikihändelser under året. Vi har varit mer aktiva än någonsin med att sprida Reiki på mässor och event.

Reikiförbundet var som vanligt med vid Harmoniexpo både vår och höst och ställde upp tältet i Rålambshovsparken på nationaldagen. Nytt för i år var Allt För Hälsanmässan där vi mötte en ny publik. Medlemmar i Gävle drog sitt strå till stacken vid Hälsomässan i Gävle.

Förutom att ge prova på Reiki höll vi föredrag om Reiki på mässorna och väckte intresse för behandlingar och utbildningar. Vi fick fantastiskt bra respons och intresset var stort.

En ny lag för hantering av data infördes i hela EU den 25 maj och vi tog fram en policy för hur vi hanterar data på ett säkert sätt.

Förbundet har erbjudit medlemmarna rabatterad annonsering i tidningen Free. I tidningen till harmonimässan på våren 2018 annonserade 20 medlemmar och till harmonimässan under hösten 2018 annonserade 23 medlemmar. I annonserna är det också en kortfattad beskrivning av förbundet.

Styrelsen har med en skrivelse uppvaktat den av riksdagen tillsatta kommitté som har i uppdrag att utreda vilka komplementära behandlingsformer som ska kunna rekommenderas av den etablerade vården. Vi blev väl bemötta av utredaren. Vad det leder till får framtiden utvisa. Utredningens betänkande ska vara klart i mars och går sedan på remiss.

Tre nyhetsbrev har mejlats ut till dig som är medlem med information om vad som är på gång. Det tredje skickades i förra veckan.

Vi lanserar ett nytt samarbete med Gefvert Försäkringsmäklare och erbjuder dig som är medlem och jobbar med Reiki, en skräddarsydd försäkring till låg premie och självrisk. Mer om det hittar du på hemsidan.http://www.reikiforbundet.se/reikiforbundet/forsakring-for-reikiutovare

Medlemmar som är Reikimasters har fått en egen facebookgrupp för att byta tankar och erfarenheter med varandra.En ny och fin folder om Reiki finns att ladda ned från hemsidan. Dra ut och tryck upp att använda i olika sammanhang. Du hittar den i medlemszonen.

Det var lite om året som gått. Nu vill vi i styrelsen önska dig en god och fridfull Reikijul där du tillåter dig att njuta och vara lite ledig.

//Ordförande Ann Gripenlöf